kattsand som blivit gegga.

idag skulle vi städa vår balkong som av Hälsovårdsnämnden klassats som sanitär olägenhet av 1:a graden. den har inget tak vilket gör att det regnar in. alla balkongblommor levde höstmisär, den gräsliknande mattan vår gyttgig av kattsandsklet, dyngsur av regn och hade allsköns läckerheter utspritt på sig. en papperskasse äpplen hade gått sönder och låg också utspritt. samlingar av stillastående vatten fanns i krukor under balkongsoffan. dynorna låg vindkastade huller om buller, också dom dyngsura och med kattass-märken över sig. kattoaletten var det ingen som ville tömma eftersom man genast faller i djup depression av att öppna balkongdörren. ovanpå allt fanns ett lager kattsandsgegga. och den ena katten satt lite skamset i ett hörn. han hade precis bajsat på balkonggolvet. konstigt nog så gjorde inte detta golvet direkt äckligare än vad det redan var. det hade liksom nått någon slags äckelgräns.

det var dags att röja upp på balkongen helt enkelt. en balkong som faktiskt varit trevlig på sommaren skall läggas till. 

efter att ha gjort fint på balkongen och lagt allt äckel i sopsäckar i trapphuset var det dags för nästa moment. städa trapphuset som hade förvandlats till ett droppande sumpträsk. säckarna hade läckt enorma mängder vatten eftersom dom hade hål överallt.

när trapphuset var någorlunda torrt var det dags för lägenheten som hade fått ta en hel del stryck. det känns som det är väldigt lätt att få en äcklig balkong men svårt att bli av med den.

det börjar för övrigt bildas ett kattsandsområde nere utanför porten också. eftersom varje gång vi köper en påse så går den sönder när den lyfts ur bilen. undra hur stor vräkningsrisken är för grov nersmutsning av alla utomlägenhetliga utrymmen? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback