är amning inne?

jag skulle köpa bh. mina bröst hade helt enkelt blivit för gigantiska för mina sköna sport-bhar. jag hade hört att köpa bh var inte lätt. det kunde ta dagar, veckor, kanske rent av år. dessutom var jag emot bhar i allmänhet. min erfarenhet var att de var obekväma, satt dåligt coh gjorda brösten till såna där madonna-strutar. till en början besannades alla mina farhågor i omklädningsrummet. det gick så långt att jag förbannade alla bh-designers och deras anhöriga. hur kan man göra en bh så ful, obekväm och oduglig? sen slog det dåliga självförtroende till. det var mig det var fel på, jag hade oproportioneliga hängbröst som inte var byggda för någon bh. 

men då hände det! solen tittade plötsligt fram och strålade in i butiken utan fönster, långt in i ett köpcentrum. fågelkvitter hördes inifrån en rundel av klädhängare. människor trängdes inte längre i kön till provrummen, istället log de hela vägen från de torra armhålorna upp till de vältopsade öronen och lät varandra gå före. jag hade just iklädit mig en bysthållare som var snygg, skön och rent av billig!

nu kan man tro att jag levde lycklig i resten av mitt liv och att mina besvärliga i-landsproblem gällande bhar var över. riktigt så var det dock inte. när jag kom hem till min enkla boning och skulle klippa bort lappen på min nyinhandlade bh såg jag det. bhn var inte en bh. på lappen stod amningsbh. på spännena noterade jag nappar ingraverade... hur gick detta till? jag vill skylla det hela, eller åtminstone halva, på mitt medtagna smakråd. jag kan även meddela att denna illvilliga person gapskrattade när vi kom hem.

en ond idé bara kom till mig.

när människor får parkeringsböter blir dom ofta aningen förgrymmade. och det kan man ju verkligen förstå. det är inte så roligt att betala flera hundra och sen inte få något tillbaks. särskilt medelålders män med mycket slantar har en tendens att bli extra upprörda. det är dessa herrar som jag föreställer mig slänger sin parkeringsbot på gatan. jag har sett det hända en gång och det måste ju vara bevisa nog. det är i alla fall så att jag har sett en hel del parkeringsböter ligga och skräpa på gatorna. när jag sist såg en, igår, helt övergiven men i prima skick på en parkering fick jag plötsligt en ond idé!

alla har säkert någon person i sin närhet, eller en liten bit längre bort, som man inte gillar så oerhört. och har man inte det så är det nog dags att leta upp en sådan människa eller möjligtvis sluta vara en sån mes. i mitt, i alla fall ibland, omesiga fall så skulle jag behöva tänkta igenom vem det är jag ogillar mest av alla dom som jag faktiskt ogillar. det är mycket möjligt att det skulle bli just en medelålders, argsint man med slantar han vägrar dela med sig av. det skulle även kunna bli någon annan.

när du sökt länge och väl inom dig själv och hittat rätt person och även har hittat en oanvänd, fräsch parkeringsbot, helst flera, så är det bara att sätta igång. du letar upp den obehagliga personens flashiga bil (hm, just det ja, den obehagliga personen måste ha en bil och helst flashig) och smyger in din bot under vindrutetorkaren. du upprepar sedan samma förfarande varje gång du hittar en oanvänd parkeringsbot. dessa böteslappar är ofta otydligt skrivna, samt att man knappast kontrollerar om det är ens eget registreringsnummer som står på lappen. det kommer antagligen inte att gå så långt som till att personen ifråga betalar den, men det skulle ju förstås vara mäkta underhållande.

tanken om det inte har nått fram än är att jävlas. det kan tyckas ondsint, men kan behövas göras med vissa människor.