vi flyger fram.

ja, genom olika väder, tidszoner och delstater. allt bara svischar förbi och man vet inte riktigt vilken dag det är, var man är eller hur mycket klockan är. i tisdags var vi säkra på att det var onsdag eftersom våra mobiler sa det. det visade sig vara fel när vi nästa dag vaknade på morgonen och hade försovit oss. mobilen ringde inte eftersom den trodde att det var på kvällen. katastrof följde igen eftersom vi missade frukosten.

om man tittar på vädret på morgonen stämmer det inte med vart man kommer vara senare på dagen. tidzonerna går inte rakt igenom landet utan snirklar. alla delstater vi varit i hittills är nu uppe i; New York, New Jersey, Pennsylvania, Ohio, Illinois, Indiana, Iowa, Nebraska och nu South Dakota.

vi har letat efter både amish-folk och indianer, men inte hittat några. vi har hängt i Lake Eire, Lake Michigan och Mississippi River. vi har varit i städer som knalldöda Cleveland, trevliga, fina Chicago och lilla Omaha. idag var vi på heltokiga Corn Palace, typ majspalatset. vi fattade inte grejen men dom hade ca 20 olika skyltar längs motorvägen för stället. senare åt vi på klassisk "Diner", vegetariska burgare, pomme frites, jordgubbs-milkshake och hemmagjord lemonad. nu bor vi på jordens kitschigaste motell. (mer om det i nästa inlägg)

snacka om roadtrip!

image79

Chicago med klassisk tunnelbananegång. även om tågen mest går ovan jord, som ni kanske sett på "Cityakuten".

image80

Mississippi, som är jävligt bred och lång. Igenom hela USA från Kanada till Mexico.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback