Brooklyn Pride och Puerto Rican Day Parade.

eftgersom vi lite otimat åker ifrån New York på fredag så missar vi priden som börjar på söndag. sen kommer vi inte fram till San Fransisco förrän när priden där är slut. dessutom blev det ingen utlovad Ölandspride förra året. tur att jag inte är ett sånt där homo som måste gå på pride och som tycker det är det roligaste i hela världen.

ännu mer tur är det att det är Brooklyn Pride precis just idag. det ska vi naturligtvis gå på. dom har paraden på kvällen, vilket atagligen gör det lite festligare. den är högst multikulturell precis som allt i Brooklyn.

sen imorgon kör vi lite mer parad eftersom det är Puerto Ricos nationaldag och typ alla latinamerikaner i New York verkar komma därifrån. det ska bli ett gigantiskt firande inne på Manhattan. vilket kan tyckas lite fel eftersom det är inte där dom flesta Puertoricaner bor...

som ni hör är det alltid någon festival, parad eller firande på gång i den här staden. oftast en massa evenemang samtidigt.

lite skillnad från Stockholm och den endaste, numera utdöda vattenfestivalen. jag använder dock förstås fortfarande ofta uttrycket "vattenfestivaltrångt".

image76

image77

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback