Daytime TV.

är inte den mest sofistikerade underhållningen. det är en blandning av såpor, underhållningsrättegångar och Jerry Springer-liknande shower. dessa har teman som "Did you cheat because I have only one leg?". dessutom slåss gästerna oavbrutet, slänger inredning omkring sig och blir ivägburna av vakter.

ganska trashig tv helt enkelt. tror tv-bolagen att människor som kollar på tv på dagen är trashiga? antagligen, för har man inget jobb att gå till, vad är man då?

annars är tv här just underhållning, även nyhetsprogrammen. vi har blivit ganska beroende av morgon-tv:n som är på vardagar, den är riktigt bra. serierna som går på kvällarna är ungefär samma som hemma i Sverige. med undantaget att många dåliga serier har bästa sändningstid här men usel eftermiddags-tid eller natt-tid i Sverige. bra humor blandas vilt med obefintlig humor.

ikväll är det House på Fox, det tänker jag inte missa!

en annan rolig sak. vi var och såg en bra film med Molly Shannon (från Saturday Night Live) som heter Year of the Dog. sen hörde vi en annan tjej prata om den som en independent film. allt som inte är en storskalig Hollywood produktion verkar gå under just independent kategorin. ganska pretensiöst lät det när den här tjejen sa det...

men jag rekommenderar absolut filmen, om den kommer till Sverige. den handlar om en kvinna som lever för sin hund. hon fungerar inte så bra med människor men älskar djur. hennes kära hund dör och hennes liv faller i spillror. bra film för folk som gillar djur men är något skeptisk till människor!

image72

Kommentarer
Postat av: cila

hahaha guud alltså, nu när ja inte haft internet har ja kollat på alla våra miljoner kanaler istället å på en kanal är det jerry springer hela tiden. Så sjukt program!! fattar inte hur folk kan kolla på d:D slås å springer omkring å skriker:P pinsamt.

2007-06-08 @ 12:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback