cpr och trådlöst internet.

precis som hemma i Vårberg så kan vi koppla upp vår dator till ett trådlöst nät som någon annan i grannskapet har. H tror att vi kommer att bli stämda för det här. men någon som inte har vett att döpa sin uppkoppling eller har ett lösenord, borde ju inte heller fatta att någon annan är inne på dess uppkoppling. men man vet ju aldrig så nu stänger vi ner direkt när vi har gått in på en sida och försöker att inte koppla upp i onödan.

förresten verkar det som att alla faktiskt stämmer alla för ingenting här. när vi kollade på tv igår skulle dom lära ut cpr (första hjälpen) och då sa dom bara sådär i förbifarten att man alltid är rädd för att bli stämd när man ger någon cpr. det är tydligen så att man kan knäcka revbenen på den man försöker hjälpa. händer detta blir man genast stämd även fast man har försökt rädda livet på personen i fråga.

Kommentarer
Postat av: Mamma och Gunnar

Hej små sötnosar, härligt att läsa både C:s och mästerbloggarens sidor. Jag vill också sitta på en bänk i Central Park eller spana in den söta innergården med fontän. Shoppingen får vara - om det inte är hyfsat folktomt.
I dag har vi sänt in papper om lägenhetsbyte (Vanadisvägen). Hoppas allt går i lås.
Puss från mig, kram från Gunnar ....

2007-05-05 @ 17:32:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback