varmt.

det börjar bli lite för varmt här. det har varit skön temperatur sen vi kom, lite väl varmt vissa dagar men ändå uthärdligt. men nu börjar det bli tokigt, idag ska det vara 90 grader, vilket betyder drygt 32 grader Celsius. det går liksom inte att göra något då, det är jävligt tur att vi har aircondition. den är väl kanske inte den effektivaste dock. alla har likadana såna här lådor som har ena delen inne i lägenheten och andra delen utanför fönstret. den låter som fan och kyler egentligen bara rummet den är i, vilket betyder att sovrummet fortfarande är hett och fuktigt. vanlig ventilation verkar inte vara på modet. vårt trapphus är alltid galet varmt och syrefritt och när man kommer in i lägenheten luktar det ganska äckligt och man måste genast slänga sig över rummet till airconditionlådan och trycka på "on".

men jag hörde på nyheterna igår att alla New Yorks stränder hade öppnat. det är väl dit man får försöka ta sig utan att dö på vägen dit.

image60

här är apparaten. med H:s tekopp. H måste ha sitt te, men det går bara att dricka när hon står extremt nära airconditonen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback