lysknappen ska dö!

jag hatar lysknapparna i vårt trapphus. det är såna där gammeldagsa lysknappar som är som en rundad plastblobb som lyser orange och sticker ut. när man trycker på den så händer exakt ingenting. det är som om dom skulle vara gjorda för att inte fungera.

det enda som knappen är till för klarar den inte av. värdelösa knapp. det känns som om den inte funkade ens på typ 50-talet när den installerades.

varför måste man upprepade gånger slå på den jävla knappen och samtidigt rucka den åt olika håll. sen vänta och se om lampan tänds. självklart har man saker att bära på och har stått där och hamrat, pressat och grejat och trott att nu måste den ändå ha vett att lysa. så man slutar och hinner ett steg bort med alla sina grejer, men nej den lyser inte idag heller.

då försöker man stappla upp för trapporna i mörkret. det lyckas och man kommer fram till dörren. den är tyvärr omöjlig att låsa upp utan lyse. och vill man att ens nyckelring ska lysa så måste man samtidigt uthärda ett väldigt högt råmande från en ko och bli bländad av ett isande blått helvetesljus. så då försöker man istället hitta fram till den förbannade lysknappen uppe på vår våning. man hinner ramla in i grannens soppåse och dörrhandtag och till sist börjar man bearbeta knappen. den tänds tillslut och man kan ta sig in i sin lägenhet.

proceduren upprepas sedan varje dag under den mörka delen av året.

får jag tag i den idioten som konstruerat denna värdelös gamla skitknapp så ska hen dö!

Kommentarer
Postat av: hell- eve.Hahahaha, du är så sjukt rolig!Jag håller med indeed, sedan du öppnade mina ögon för detta världsproblem,

2010-02-22 @ 22:45:37
Postat av: ilia

haha, ja ert jävla trapphus alltså! Inte nog med att man alltid famlar fram i mörker, man kommer sedan aldrig ut ur helveteshuset eftersom portdörren är omöjlig att öppna. Jag brukar få stå där väldigt länge varje gång...

2010-03-01 @ 22:48:17
Postat av: Anonym

Har dere inget vaktmestere?

2010-04-15 @ 08:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback