simbakning!

alla måste ju hålla med om att skidskytte är en helt galen sport. om den skulle dyka upp nu skulle folk liksom bara börja asgarva. vem kom på den helt absurda kombinationen? var det en österikisk alpjägare eller var det den då längdåkandes Magdalena Forsberg i ett cannabisrus som kom på sporten?

man vet inte hur det gick till, men man vill gärna veta.

nu har jag i alla fall spånat fram en ny sport i galen skidskytteanda. den är specialdesignad för att passa min extremt osportiga flickvän. den nya sporten heter simbakning och kommer utövas i en kombinerad simhall/kökslokal.

de tävlande kommer att börja i köksdelen där de snabbt som sjutton ska hälla i ingredienserna i degmaskinen. moln av mjöl kommer att formas kring de tappra deltagarna. sen när degmaskinen har satts igång är det bara att dyka i bassängen. där simmar dom bröstsim för glatta livet tills brödet är färdigknådigt. då tar dom sig snabbt och smidigt upp för att stänga av maskinen och lägga på en bakduk. ner i bassängen igen! den här gången är det ryggsim som gäller. upp igen när jäsningen är klar. baka, baka, baka ut degen till vackert formade bröd. på med bakduken igen för jäsning på plåt. därefter ska ugnen vridas på. de slänger sig i vattnet igen för att crawla för allt vad dom är värda. sen upp till bröden och in i ugnen. ner i vattnet för fjärilsimmet och upp igen för att ta ut de färdiggräddade bröden. nu ska de simma med bara benkick och hållande plåten över vattenytan till andra sidan bassängen. där ska bröden avsmakas och bedömmas av simbakningsdomarna. dessa räknar även ihop sträckan som de tävlande har lyckats plaska sig fram i de olika momenten. och en simbakningsvinnare kan utses!

ps. nu har jag tagit reda på vem som kom på skidskyttet. det var norrmännen redan på 1700-talet. dessa norrmän...

Kommentarer
Postat av: hell- eve.

Alltså, det är typ en sport jag skulle kunna vinna- på OS- nivå!2010-02-22 @ 22:46:49
Postat av: Annie

Borde inte bowling ingå också? =)

2010-04-15 @ 08:03:36
Postat av: hell-eveJa, bowling-sim-baknings-os?Låter lovande, måste jag säga. Nu börjar ju sport låta kul.

2010-10-25 @ 15:35:06
Postat av: Lova

Hej vi har läst en del av din blogg och vi tror att du kan tjäna minst 300 kr varje månad om du börjar rekrytera nya medlemar till vårt blogg nätverk bloggbesokare.se.Vi betalar 2 kr för en ny medlem + 50 % av deras investering på vårt sajt till ditt konto.Du kan välja sen att dra pengarna via paypal eller köpa själv en av våra vip eller mynt paketer som du kan använda för att få traffik eller som annonsering av din blogg.Trevligt att läsa om dig :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback