fast i förrådet.

vårt källarförråd är som alla andra källarförråd helt belamrat med prylar. allt som inte får plats i lägenheten, som står i vägen eller som vi nog inte använder så mycket hamnar därnere. och det är ju ingen planerad flytt av föremål oftast heller. typ "shit nu får vi gäster, vi slänger in grejerna i källarförrådet!" då ser lägenheten väldigt fin och ordningssam ut för stunden, i längden blir dock förrådet mindre ordningssamt. i och för sig antar jag att allas,  i alla fall dom flestas förråd inte är så välsorterade. vårt börjar dock bli ett katastrofområde. man har ingen aning om vad som finns därnere eller var det finns. ett annat stort problem är hur fan man ska komma in i själva förrådsutrymmet och sen även lyckas klättra/kravla/slå sig ut därifrån igen. 

det som jag är mest irriterad på är ändå att lampan därnere i källaren går på en jävla timer. den släcks efter cirka 2-3 minuter, alltså vid det tillfälle när man tagit sig i i förrådet, möjligtvis hittat grejen man kom dit för, kanske står man och balanserar med en tung låda i famnen och ska ta sig ut förbi den extra svåra kontorsstolen som ligger ner och spretar, då händer det! lyset släcks och det blir totalt bäcksvart. i det läget är det väldigt svårt att behålla lugnet. hur i helvete har dom tänkt med den där timern? ok, det är bra att spara el och så men hur ofta hinner man klart i förrådet på 2 minuter? jag har varit därnere och kämpat flera dagar förra veckan, svettats, svurit och faktiskt kommit upp med en hel del fynd. som tex. cykelnycklarna jag anklagat mamma för att undanhålla mig. tvättmedel och sköljmedel som räcker för ett år. sladdar, kablar och kontakter i en sån mängd att jag skulle kunna starta ett sånt där sladdstånd som gubbar har på Vårbergs (fd Skärholmens) loppmarknad. 

jag antar att jag och H behöver ta tag i förrådet helt enkelt. jag ska försöka övertala henne om att vi faktiskt ska ha ett stånd på loppmarknaden. det verkar ju så roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback